Kedves Látogatónk!

Megtiszteltetésnek vesszük, hogy meglátogatta weboldalunkat! Reméljük, hogy az itt feltüntetett információk hasznosnak bizonyulnak majd Önnek!


Rólunk

A Rákosmente Városfejlesztő, Városüzemeltető, Kivitelező, Karbantartó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságot 2007-ben alapította Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata, mint 100%-os tulajdonában lévő gazdasági társaságot, azzal a céllal, hogy egy olyan szervezetet hozzon létre, mely nagyfokú szakértelemmel, precizitással látja el az önkormányzat által kötelezően elvégzendő és önként vállalt közfeladatokat. Legfőbb feladatunk a kerületi közterületek, az önkormányzati ingatlanok felújítása, karbantartása, üzemeltetése.

Célunk

Társaságunk legfőbb célkitűzése, hogy még szebbé és élhetőbbé tegye Rákosmentét, mind a kerületi lakosság, mind az ide látogató vendégek, turisták és nem utolsó sorban a tulajdonos önkormányzat megelégedésére, a közpénzek hatékony, gazdaságos és átlátható felhasználásával.

Képzett szakmai háttér

Arra törekszünk, hogy olyan képzett és tapasztalt munkatársakkal dolgozzunk, akik képesek valamennyi ránk bízott összetett feladat ellátására, ezáltal hatékonyan és gyorsan tudjuk azokat ellátni. Szakembereink számára rendszeres szakmai továbbképzést biztosítunk.

Folyamatos technológiai fejlődés, innováció

Cégünk nagy hangsúlyt fektet új technológiák, irányvonalak megismerésére, alkalmazására, hiszen állandóan változó, fejlődő világunkban hosszú távú terveinket csak így tudjuk költséghatékony módon megvalósítani.Többek között ezért is törekszünk gépparkunk folyamatosfejlesztésére.

Profil

cégünk tevékenységi köre:
  • önkormányzati tulajdonú és/vagy az üzemeltetésében álló ingatlanok felújításával, karbantartásával kapcsolatos feladatok ellátása,
  • társasház-kezelés,
  • városfejlesztési feladatok ellátása,
  • sportszervezési és ehhez kapcsolódó önkormányzat tulajdonában lévő sportlétesítmények üzemeltetésével kapcsolatos feladatok ellátása,
  • kerületi közoktatási intézményekhez kapcsolódó működtetési feladatok ellátása.
Székhelyünk a Rákoskeresztúr központjához közeli, 1173 Budapest Gyökér utca 20. szám alatt található.